Case pe structura de lemn

 

      Domimob – Case pe structura de lemn. Acestea au intrat puternic pe piata constructiilor in ultimii ani in tara noastra datorita avantajelor economice si constructive. Timp de executie redus(45-55 zile) si pret de cost scazut (40%). Casele pe structura de lemn necesita deasemena costuri scazute la intretinere (schimb de caldura mic interior- exterior) si au rezistenta mare la cutremure, lemnul fiind foarte flexibil.

    Constructia casei pe structura de lemn

    Constructia casei pe structura de lemn incepe cu saparea si turnarea fundatiei si a placii de beton. Urmeaza structura de lemn care la noi este din grinzi de brad 120x120mm la lungimi diferite 4, 5 si 6 metri. Aceasta varianta constructiva este originala si este mult mai rezistenta si solida din punct de vedere al rezistentei in timp fata de varianta clasica cu structura din dulap de brad 5x120mm. Talpa casei pe structura de lemn se prinde de fundatie cu prezoane metalice. Acestea sunt  montate in fundatie la turnarea betonului ca sa se rigidizeze mai bine. Stalpii sunt tot din grinzi de lemn de 120x120mm montati la o distanta de 125cm.
        Pe stalpi se monteaza o centura de grinda de 120x120mm, iar peste centura se monteaza grinzile pentru corzi care consolideaza structura. Urmeaza ridicarea acoperisului, si montarea asterelei din scandura. Forma acoperisului si tipul invelitoarei pentru casa pe structura de lemn o stabilim dupa discutia cu beneficiarul. Peretii exteriori se placheaza cu OSB3,  iar cei interiori cu rigips. In interior la pereti se monteaza vata minerala de 10 mm cu folie de AL. Peste OSB3 se placheaza cu polistiren de 10mm. Lemnul folosit se trateaza chimic (ignifug ,acarieni).
Imagini de la constructia unei case pe structura de lemn
     Alte detalii constructive sau de alta natura vi le oferim gratuit la solicitarea dvs. Preturile pentru case pe structura de lemn se negociaza cu clientul si pot fi, pe manopera sau materiale si manopera cumulat.
      Deasemenea executam si case numai de lemn, interior-exterior, gen cabane sau casute de vacanta, sau orice constructie de lemn doriti dvs. Construim case de lemn in Galati dar si in restul tarii , case pe structura de lemn,  mansarde de lemn si pe structura de lemn,  terase , foisoare , mobilier de gradina (mese, banci, leagane, pergole, jardinerie), garduri, garaje si alte obiecte de lemn. Sediul nostru se afla in Galati, dar preluam comenzi si cautam colaborari in toata tara.

Preluam orice fel de  proiecte, de orice anvergura,  pentru case de lemn si case pe structura de lemn. Lemnul este prelucrat in Galati dar constructia se face la destinatia ceruta de client.

Galerie constructii pe structura de lemn

Puteti cere o oferta de pret pentru orice fel de casa pe structura de lemn sau sa ne contactati direct in pagina de cerere oferta!

Comanda online si vei primi 10% discount.

Numele dumneavoastra (necesar)

Email-ul dumneavoastra (necesar)

Telefonul dumneavoastra (necesar)

Subiect cerere oferta

Detalii cerere oferta