Garduri Galati

   
    Garduri Galati – Gardurile si imprejmuirile pe care le executam sunt din diverse materiale: lemn ,metal, beton, placi prefabricate beton, BCA sau diverse combinatii intre aceste materiale. Deasemenea propunem mai multe modele de garduri din lemn ornamentale pentru curti si gradini.
Calculatia si oferta de pret pentru mobilier de gradina si garduri din lemn se face dupa masuratori si stabilirea modelului.

GARDURI DIN BETON

 Gardurile din beton vin ca placi prefabricate, se toarna o fundatie solida peste care se asambleaza aceste placi, ca intr-un final sa iasa gardurile din beton pe care le vedeti in imagini. Executam desemenea si garduri turnate din beton, pentru care propunem o gama varianta de modele sau adoptam proiectul dumneavoastra.
Galerie imagini garduri din beton
     Slefuim cel mai bun lemn si producem in atelierul nostru de langa Galati o gama foarte variata  de mobilier de gradina si garduri din lemn. Preluam orice comanda si ne adaptam celor mai extravagante gusturi. Deasemenea, propunem mai multe modele pentru mobilier de gradina:  leagane din lemn, mese si banci din lemn, garduri din lemn sau de beton, pergole, terase din lemn, carute si alte produse din categoria mobilier de gradina.
Galerie imagini garduri din lemn

 

 

 

 

Comanda online si vei primi 10% discount.

Numele dumneavoastra (necesar)

Email-ul dumneavoastra (necesar)

Telefonul dumneavoastra (necesar)

Subiect cerere oferta

Detalii cerere oferta